Uni-Soft ApS

Nyheder

Lancering af Uni-Soft transportmodul til Uniconta

Premiere:🍾
Det er med stor glæde, at vi hos Uni-Soft kan præsentere vores transportmodul til Uniconta; Uni-Soft TMS. Efter et års udvikling sammen med vores transportkunder, har vi et komplet branchemodul til transportører og speditører. Systemet giver dig, som bruger, det fulde overblik over Charteks, ordrer, ture og emballage. Vi åbner samtidig for et kampagnetilbud, hvor nye kunder sparer 33% for de første 12 måneder. Kontakt os via info sidst i vores video.
 

 

Ny medarbejder 

01-10-2020

Det er med stor fornøjelse, at vi kan byde Ruben Nielsen (th) velkommen i vores medarbejderstab. Ruben kommer til at varetage vores marketings funktioner, samt være tovholder på salg og markedsføring af vores nye branche modul, som vi gennem det seneste år har udviklet til Uniconta – mere herom følger. Ruben har erfaring fra blandt andet transportbranchen og har en frisk uddannelse som professionsbachelor i International handel og markedsføring. Vi glæder os til det fremtidige samarbejde og byder ham velkommen.

  • Torben Hem – Uni-Soft Partner

Digitale Guldkorn 2019

Uni-Soft deltog i Digitale Guldkorn 2019, hvor Erik Damgaard og Peter Lund Madsen underholdt med hhv. tips og tricks til Uniconta og hjernens omstillings evne.

Har du brug for hjælp?

Vi står altid til rådighed for en uforpligtende samtale