Uni-Soft ApS

Prøv Uni-Soft tidsregistrering, hvis du vil optimere dit timeforbrug og slippe for papirarbejdet

Du slipper for at bruge unødig tid på manuel indtastning af timesedler, komme/gå- aktiviteter samt registrering af materialeforbrug.

Tidsregistrering på farten!

Vi har udviklet Uni-Soft Time specifikt til håndværkere/entreprenører – en effektiv og brugervenlig tidsregistrering til IOS & Android, du kan have med på bygge-pladsen.
 
• Registrér dit forbrug af materialer på et igangværende projekt
• Registrér dit forbrug af timer på et igangværende projekt
 
Prøv en demo på din tablet eller mobil

Tidsregistrering til produktionsvirksomheden

Uni-Soft Time er udviklet af Uni-Soft ApS. App’en bruges sammen med ERP systemet Uniconta til tidsregistrering og registrering af materiale/vareforbrug. App’en er gratis for download men kræver en oprettet bruger og API forbindelse fra din virksomheds Uniconta system. 

Det digitale stempelur

Et farvel til manuelle timesedler 

Med Uni-Soft Terminal har kundens medarbejder nu mulighed for at registrere komme- og gå-aktiviteter, samt registrere alle gennemførte arbejdsopgaver. Desuden kan al materialeforbrug nu registreres på de korrekte projekter. Dette giver dig fuldt overblik over alle omkostninger på projekterne. Uni-Soft har i samarbejde med vore kunder udarbejdet den endelige løsning samt forholdene omkring produk­tets fremtid. Al administration og opsætning sker direkte i Uniconta og Terminal app’en afleverer data direkte i samme system. Et farvel til tidsregistreringssedler, som før skulle indtastes manuelt af bogholderen og arkiveres i ringbund. Herved fjernes alle risici for menneskelige fejl.

Effektivt og brugervenligt værktøj til din tidsregistrering. Hver dag. Hele året! 

Uni-Soft tidsregistrering er fuldt kompatibel med IOS og Android. Systemet afrapporterer automatisk data til Uniconta økonomisystemet, hvilket sparer dig for unødige arbejdsgange ift. manuel indtastning. Du får derfor mere frihed til din forretning. Rapporteringen kan nemt tilgås centralt i systemet.  

Komplet overblik over dit timeforbrug, materialeforbrug, stemplinger mv.

  • Registrering af timeforbrug på projekter
  • Registrering af materialeforbrug på projekt
  • Registrering af komme/gå- aktiviteter
  • registrering af start, pause og slut

Vil du høre mere om, hvad Uni-Soft tidsregistrering kan gøre for din virksomhed?

Vi står altid til rådighed for en uforpligtende samtale