Uni-Soft ApS

Uni-Soft transportløsning 

Alt hvad I skal bruge i ét brugervenligt, lynhurtigt system 

100% Cloudbaseret, Intuitivt, enkelt

Uni-Soft Transport Management System

Uni-Soft vil digitalisere transportbranchen med Uniconta og har med denne vision udviklet Uni-Soft TMS. Transportsystemet er en overbygning på ERP-systemet Uniconta og tilbyder en fleksibel, samt intuitiv distributions løsning til transportører og speditører. Med Uniconta’s API har vi indvidere udviklet en App til chaufføren, hvor man løbende kan korrigere og tilføje nye charteks, ture og delture.

 
highway, road, truck

Nemt og brugervenligt system
Du kan tilpasse og gemme dit helt eget layout efter dine egne arbejdsgange. Uni-Soft har udviklet en række funktioner som skaber overblik over dine disponeringer. 
 

  • Chartek oversigt
  • Disponering af ordrer
  • Ture og delture oversigt
  • Palle/Emballage regnskab
  • Beregning af fragtpligtig vægt (Pall, Lad, M3, Vægt, mv.) 
  • Nem ordre oprettelse og fakturering af eksterne transportører
  • Beregning af omkostninger/indtægter på turerne. 
  • Nemt og intuitivt design 

Bevar overblikket over din forretning
Transportløsningen er udviklet for at optimere din forret-ning, det handler derfor om at have de rigtige værktøjer nemt og tilgængeligt ved hånden. Uni-Soft har i tæt sam-arbejde med kunder og specialister udviklet ekstramodu-lerne, hvilket sikrer jer en kvalitetsstemplet og gennemtestet løsning. I får med Uni-Soft TMS det bedste fra begge sider. Kombinationen af Uniconta standard systemet, som inde-holder et væld af funktioner samt Uni-Soft TMS med et hav af nye funktioner.

Chauffør App’en
Via Uniconta’s API, som er en integrations vej til Uniconta, har vi desuden udviklet en App til chauf­føren, hvor man løben­de kan korrigere og tilføje nye charteks, ture og delture. 

Meget mere for pengene
Med valget af Uni-Soft TMS udvides funktionaliteten i Uniconta økonomisystemet med mange nye værktøjer, som f.eks. spe-ditionsløsning, chartekregnskab, samt et hav af ekstra funk-tioner som Uni-Soft har udviklet specielt til transportbranchen.

6 gode grunde til at vælge Uni-Soft TMS

Chartek oversigt

Vil du høre mere om vores transportløsning?

Vi står altid til rådighed for en uforpligtende samtale