Uni-Soft ApS

Moderniser din virksomheds økonomistyring med Uniconta, det komplette 100% cloudbaserede økonomisystem.

Godkendt Uniconta Partner

Går du med tanke om, at skifte dit eksisterende økonomisystem eller tilkøbe dit første – her kan Uni-Soft ApS hjælpe dig. Som godkendt Uniconta Partner hjælper vi dig igennem hele processen, hvor vi sammen finder den helt rigtige løsning for dig og din virksomhed. 

Skarlerbart, nemt og bekvemt

Uniconta er Erik Damgaards nye, lynhurtige cloudbaserede økonomisystem, som understøtter både individuelle og standardiserede økonomiprocesser effektivt. Erik Damgaard har udviklet økonomisystemer siden 1983. Unicontas fundament er bygget på det bedste af de foregående 5 økonomisystemer, Erik har udviklet, kombineret med den nyeste teknologi fra Microsoft.

Erik Damgaards programmer har altid været kendetegnet ved en veludbygget værktøjskasse. Uniconta er ingen undtagelse. Derfor kan kunderne nyde godt af de tillægs- og integrationsløsninger, som vores partnere tilbyder til Uniconta. Det er nemlig vores princip, at vi udvikler en standard økonomiløsning, for det er vi gode til. Så lader vi det være op til vores partnere og samarbejdspartnere at tilbyde løsninger rundt omkring Uniconta, der er tilpasset til enkelte brancher, funktionsområder og specialløsninger

Et økonomisystem med alt, hvad du behøver

Resultatet er et intuitivt økonomisystem, der opfylder alle behov indenfor bogholderi, logistik og projekt. De enkle, men kraftfulde, funktioner giver et komplet overblik over virksomhedsøkonomien og kan hjælpe med at gøre virksomheden mere effektiv og rentabel. Så uanset om du er kunde, revisor eller bogholder, giver Uniconta dig mulighed for at drive din virksomhed effektivt, og levere en helstøbt service over for dine kunder.

  • Håndtér din økonomistyring, logistik og projekter
  • Opret egne felter og kartoteker
  • Tilpas skærmbilleder, flere åbne skærmbilleder
  • Generer og download egne rapporter
  • Upload og vedhæft elektroniske dokumenter og bilag i alle formater
  • Nem søgning på alle data
  • Værktøj til integration med andre programmer

Prøv Uniconta helt gratis!

Du kan prøve Uniconta på dine egne data – helt gratis. Du  får mulighed for at lære alle moduler og funktionaliteten at kende med data, du kender. Du kan også prøve helt forfra med nye data, gratis. Det er først, når du tager Uniconta i brug, du skal betale. Har du konverterede egne data og ikke ønsker at anvende Uniconta, bliver disse data automatisk slettet efter en periode uden aktivitet.

Enkel konvertering 

Uniconta har udviklet et konverteringsværktøj, der gør det sikkert og nemt at skifte fra andre økonomisystemer som f.eks. Microsoft Dynamics C5 og e-conomic. Ved skift til Uniconta, får man konverteret alle sine poster fra finans, debitor, kreditor, lager, ordre og indkøb samt dimensioner og medarbejdere: Historikken er gemt og brugbar i Uniconta fra første sekund.

Din helt egen løsning – også i skyen

Uniconta er baseret på Microsoft-teknologi og udviklet til at indgå nemt og smidigt i dit IT-miljø i skyen. Selvom det er et standard økonomisystem, er det fleksibelt opbygget, så du selv kan tilpasse løsningen med egne felter, kartoteker og skærmbilleder. Det betyder, at du ikke er afhængig af, at dine ønsker til ændringer skal passe sammen med andre virksomheder.

PC, tablet eller smartphone

Uanset om du bruger pc, tablet eller smartphone, har du altid adgang til et brugervenligt design. Uniconta er nemlig opbygget i responsivt design, således løsningen tilpasser sig til den hardware, du bruger.

Maksimal hastighed 

Uniconta er en app, der afvikles ligesom Microsoft Office. Vi kører på PC eller Mac, men gemmer alle data i skyen. Det giver maksimal hastighed og ingen ventetider. Du er ikke afhængig af en browser, der låser, ”glemmer data” eller smider dig af. 

Landsdækkende partnerkanal

Uniconta understøttes af en professionel og landsdækkende partnerkanal, så du altid kan komme i kontakt med en ekspert. Uniconta – 100% cloudbaseret.

Vil du høre mere om, de mange muligheder med Uniconta?

Som godkendt Uniconta Partner er vi klar til en uforpligtende samtale om dit næste økonomisystem i skyen.