Uni-Soft ApS

Aktuelt hos Uni-Soft

Lancering af Uni-Soft transportløsning til Uniconta

Premiere 🍾
Det er med stor glæde, at vi hos Uni-Soft kan præsentere vores transportmodul til Uniconta; Uni-Soft TMS. Efter et års udvikling sammen med vores transportkunder, har vi et komplet branchemodul til transportører og speditører. Systemet giver dig, som bruger, det fulde overblik over Charteks, ordrer, ture og emballage. Vi åbner samtidig for et kampagnetilbud, hvor nye kunder sparer 33% de første 12 måneder. Kontakt os via info sidst i vores video.
Læs mere om vores transportløsning her
Ny medarbejder, billede med Michael Klemmesen og Ruben Nielsen
01-10-2020

Ny medarbejder 

Det er med stor fornøjelse, at vi kan byde Ruben Nielsen (th) velkommen i vores medarbejderstab. Ruben kommer til at varetage vores marketings funktioner, samt være tovholder på salg og markedsføring af vores nye branche modul, som vi gennem det seneste år har udviklet til Uniconta – mere herom følger. Ruben har erfaring fra blandt andet transportbranchen og har en frisk uddannelse som professionsbachelor i International handel og markedsføring. Vi glæder os til det fremtidige samarbejde og byder ham velkommen.

  • Torben Hem – Uni-Soft Partner

Digitale Guldkorn 2019

Uni-Soft deltog i Digitale Guldkorn 2019, hvor Erik Damgaard og Peter Lund Madsen underholdt med hhv. tips og tricks til Uniconta og hjernens omstillingsevne.

Digitale guldkorn 2019, Erik Damgaard, Uniconta

Har du brug for hjælp?

Vi står altid til rådighed for en uforpligtende samtale