Uni-Soft ApS

Aktuelt hos Uni-Soft

Uniconta seminar – oplev fordelene ved et digitalt bogføringssystem

Den nye bogføringslov er vedtaget, og det betyder at dine bilag og arbejdsgange skal digitaliseres med bogføringsloven i løbet af 2023.

I samarbejde med Uniconta A/S inviterer vi til seminar, så du kan opleve fordelene ved et digitalt bogføringssystem, og nå at blive klar til den nye bogføringslov. Seminaret er en introduktion til digital bogføring og opbevaring af regnskabsmateriale i Uniconta.

Gratis og uforpligtigende deltagelse

Det er gratis at deltage, men af hensyn til forplejning, er tilmelding nødvendigt. Vi vil i Uni-Soft se frem til at møde jer på et af de 3 følgende seminarer:

  • Den 6. Oktober 2022 henholdsvis kl. 13.00 og kl. 15.00 i Aalborg Kongres & Kulturcenter, Europa Pl. 4, Aalborg.
  • Den 20. September 2022 Kl. 13.00 på Scandic The Reef, Tordenskjoldsgade 14, 9900 Frederikshavn.

For tilmeldelse, brug kontaktformlen eller mail: marianne@uni-soft.dk

Tilmelding til Uniconta seminar i Frederikshavn eller Aalborg

Vi har fået vokseværk 

Sommervejret er blandet, men det ændrer ikke på at stemningen på kontoret er høj. Vi har glædet os til at fusionere med Unitime, og er derfor i fuld gang med at få indlogeret Hans her på kontoret i Nørresundby. Med Hans´ baggrund som revisor, har vi udvidet vores samlede kompetencer, og står derfor meget stærkere end før. 

Både Unitime og Uni-Soft har som individuelle firmaer vægtet den personlige kontakt til kunden højt. Dette vil stadig være en af vores mærkevarer, nu bliver det bare under et styrket Uni-Soft. 

Vi byder Unitimes kunder velkommen, og håber at i alle vil tage godt imod Hans.

Lancering af Uni-Soft transportløsning til Uniconta

Premiere 🍾
Det er med stor glæde, at vi hos Uni-Soft kan præsentere vores transportmodul til Uniconta; Uni-Soft TMS. Efter et års udvikling sammen med vores transportkunder, har vi et komplet branchemodul til transportører og speditører. Systemet giver dig, som bruger, det fulde overblik over Charteks, ordrer, ture og emballage. Vi åbner samtidig for et kampagnetilbud, hvor nye kunder sparer 33% de første 12 måneder. Kontakt os via info sidst i vores video.
Læs mere om vores transportløsning her

Digitale Guldkorn 2019

Uni-Soft deltog i Digitale Guldkorn 2019, hvor Erik Damgaard og Peter Lund Madsen underholdt med hhv. tips og tricks til Uniconta og hjernens omstillingsevne.

Digitale guldkorn 2019, Erik Damgaard, Uniconta

Har du brug for hjælp?

Vi står altid til rådighed for en uforpligtende samtale