Uni-Soft ApS

Aktuelt hos Uni-Soft

Ny mand på kontoret

Vi siger velkommen til Mikkel.

Mikkel kom her til kontoret i April måned og har brugt tiden på at sætte sig ind i Uniconta, og hvor forskelligt vores kunder bruger det til deres virksomheder. Mikkel er systemudvikler, og går til det hele med et stort gåpåmod og et varmt smil. Han har haft fingrene i en god del af vores eksisterende løsninger, men er også allerede bagmanden bag flere af vores tilpassede løsninger. 

Vi nyder at have fået Mikkel med på holdet, og ser frem til hvad vores fælles rejse byder på  🙂

Uni-Soft TMS app

Vi har nu også lavet en app til vores Uni-Soft TMS modul.

Den bliver i drift testet af en transportvirksomhed, som vi har et fantastisk samarbejde med. De kommer med konstruktive tilbagemeldinger, i forhold til hvad de støder på i deres hverdag. Den feedback og den viden, som vi ellers kan opsnuse når vi taler med andre transportvirksomheder, bruger vi til at forbedre appen og udvikle nye funktioner.

Appen bliver aldrig så færdig, at den ikke kan videreudvikles, og det syntes vi er ret sejt.

Nyt telefonnummer

Vi har fået softphones fra Telavox i Uni-Soft. Det betyder at vi nu har fået et samlet nummer til hele virksomheden istedet for flere forskellige.

Det er stadig muligt at fange Hans og Torben på deres gamle numre, men vi vil stille og roligt bruge det nye hovednummer mere og mere. Du kan derfor også støde på at vi vil ringe ud med et nummer der hedder 32 24 88 XX

Uniconta seminar 

Den 6. Oktober 2022 havde vi i samarbejde med Uniconta inviteret til et gratis seminar omhandlende digital bogføring. Seminaret blev afholdt forskellige steder i landet, og der var så stor opbakning at de fleste pladser blev fyldt op lang tid før afholdelsesdagen. 

Torben og Hans var med i Aalborghallen, og kan bagefter berette om et informativt seminar med god plads til at gæsterne kunne stille spørgsmål. Vi håber at i nu føler jer godt klædt på til den nye bøgføringslov. Vi føler os ihvertfald godt klædt på til at kunne hjælpe både små og store virksomheder med at finde en god løsning. 

Kunne du ikke deltage, eller har der sneget sig et ekstra spørgsmål ind, så står vi selvfølgelig gerne til rådighed for en sparring om hvad din virksomhed har brug for. 

Vi har fået vokseværk 

Sommervejret er blandet, men det ændrer ikke på at stemningen på kontoret er høj. Vi har glædet os til at fusionere med Unitime, og er derfor i fuld gang med at få indlogeret Hans her på kontoret i Nørresundby. Med Hans´ baggrund som revisor, har vi udvidet vores samlede kompetencer, og står derfor meget stærkere end før. 

Både Unitime og Uni-Soft har som individuelle firmaer vægtet den personlige kontakt til kunden højt. Dette vil stadig være en af vores mærkevarer, nu bliver det bare under et styrket Uni-Soft. 

Vi byder Unitimes kunder velkommen, og håber at i alle vil tage godt imod Hans.

Lancering af Uni-Soft transportløsning til Uniconta

Premiere 🍾
Det er med stor glæde, at vi hos Uni-Soft kan præsentere vores transportmodul til Uniconta; Uni-Soft TMS. Efter et års udvikling sammen med vores transportkunder, har vi et komplet branchemodul til transportører og speditører. Systemet giver dig, som bruger, det fulde overblik over Charteks, ordrer, ture og emballage. Vi åbner samtidig for et kampagnetilbud, hvor nye kunder sparer 33% de første 12 måneder. Kontakt os via info sidst i vores video.
Læs mere om vores transportløsning her
 

Digitale Guldkorn 2019

Uni-Soft deltog i Digitale Guldkorn 2019, hvor Erik Damgaard og Peter Lund Madsen underholdt med hhv. tips og tricks til Uniconta og hjernens omstillingsevne.

Digitale guldkorn 2019, Erik Damgaard, Uniconta

Har du brug for hjælp?

Vi står altid til rådighed for en uforpligtende samtale