Uni-Soft ApS

Uni-Soft transportløsning til Uniconta

Udviklet i tæt samarbejde med vores transport- og speditør kunder

Økonomi- og transportløsning i ét system med Uni-Soft TMS

100% cloudbaseret transportløsning til flådestyring, booking, disponering til transportører og speditører

Uni-Soft vil digitalisere transportbranchen med Uniconta, og har med denne vision udviklet transportløsningen Uni-Soft TMS. Transportløsningen er udviklet til økonomisystemet Uniconta. Systemet tilbyder en fleksibel og intuitiv distributionsløsning til transportører og speditører. Med Uniconta’s API har vi endvidere udviklet en app til chaufføren, hvor denne kan få et overblik over tildelte ture, og løbende indberette data direkte ind i Uniconta. 

 

Uniconta ERP-System + TMS løsning i skyen

Uni-Soft TMS totalløsning til transportvirksomheder – udviklet for at optimere din forretning. Det handler om, at have de rigtige værktøjer nemt og tilgængeligt ved hånden. Uni-Soft har i tæt samarbejde med kunder og specialister udviklet ekstramodulerne, hvilket sikrer jer en kvalitetsstemplet og gennemtestet løsning. Du får, med Uni-Soft TMS, kombinationen af Uniconta standardsystemet, som indeholder et væld af funktioner, samt Uni-Soft TMS med et hav af nye funktioner.

ugeliste, transportløsning, disponering

Nem og brugervenlig transportløsning

Du kan tilpasse og gemme dit eget layout, efter dine  arbejdsgange. Uni-Soft har udviklet en række funktioner, som skaber overblik over dine disponeringer i et intuitivt og brugervenligt system. Du har overblik over omkostninger/indtægter på hvert enkelt ordre.

Meget mere for pengene med Uni-Soft TMS

Med valget af Uni-Soft TMS udvides funktionaliteten i Uniconta økonomisystemet med mange nye værktøjer, som f.eks. speditionsløsning, chartek  oversigt, ugeliste, drag ‘n’ drop ordre/chartek funktion, samt et hav af ekstra funktioner udviklet specielt til Uni-Soft TMS.

Med Uni-Soft TMS løsning sker disponeringen nemt igennem 3 simple steps

Opret ordrer/bookings

Opret charteks

Disponer ordrer og turer 

nature, road, tree

Stamdata

Uni-Soft TMS er udviklet som et modul i Uniconta. Du bevarer derfor de velkendte layouts, som er grundstenen i Uniconta. Her har du stamdata som f.eks. varekartotek, lastbiler, trailere, charteks, med-arbejdere, lokationer, kunder, leverandører, prislister mv.

Priser og Ydelser

Nem registrering af priser på dine ydelser. Det er muligt at kategorisere dine varer efter type (Ydelse-/vare), indtaste kostpriser og lagerantal.

Afregning

Fakturering, kontoudtog og posteringer ordnes nemt, da Uni-Soft TMS er udviklet som en del af økonomi-systemet Uniconta. Du har herigennem styr på faktureringer og kan afregne kunder samt eksterne transportører f.eks. via e-mail.  

steering wheel, cockpit, truck

Lastbilkartoteket

Lastbilkartoteket indeholder data om lastbilflåden eks. reg-, stel-, model- og EF-type- nummer, Euronorm, service, totalvægt, skammelbelastning, dækskifte, tid til syn mv.

Alle informationer om din flåde i samme visning.

Ugelisten

Med Uni-Soft TMS får du adgang til ugelisten, hvilket gør din turplanlægning nem og overskuelig. Charteks visualiseres og transportordre knyttes hertil via. Drag’n’Drop funktion, hvor disponenten hurtigt og nemt kan danne sig et overblik og visuelt se chartekkets forløb på en tidslinje. Disponenten kan korrigere og tilpasse nyoprettede charteks, hvis ændringer i turplanlægningen skulle opstå.

Chartek

I TMS transportløsningen disponeres hver transportordrer i et chartek, som oprettes i systemet. Chartekket oprettes med et unikt nummer, relevant information om transporttype, lastbil- og trailernummer, godstype, start- og slutadresse, start- og slutdato. Økonomiske forhold fastslås på chartekket, hvor kilometersats, afstand, omsætning, forventede omkostninger bliver beregnet og et dækningsbidrag og procent pr. chartek udregnes ud fra de ordre og ture, der er tilknyttet chartekket.

TMS tilbudssystem

Opret og hold styr på dine afsendte tilbud. Systemet muliggør at konvertere et afsendt tilbud til en trans-port- eller speditørordre igennem TMS tilbuds-system. Informationer om LDM, M3, vægt mv. konverteres ved ét klik på Unicontas tilbudsværktøj til en konkret transportordre, og du er hurtigt videre.

Uni-Soft TMS løsning palle- og emballageregnskab

Uni-Soft TMS: Palle- og emballageregnskabet hjælper dig med at holde styr på dine omkostninger i forbindelse med håndtering og registrering af dine europaller/emballage. Du bevarer overblikket over din emballage beholdning. Emballageposteringerne udgør oftest en betragtelig værdi i det årlige driftsregnskab. Korrekt registrering kan give dig overblik over kundernes beholdning/tilgodehavende og dermed nedbringe dine omkostninger på disse. Du kan med Uni-Soft TMS palle/ emballageregnskab nemt tilgå en oversigt over pallerne/emballagens; lokation, beholdning og status. Uni-Soft TMS opdaterer automatisk beholdningen, når dine chauffører registrerer antallet af eksempelvis paller, der byttes ved lastning eller losning.  

Uni-Soft TMS, palleregnskab, oversigt

Uni-Soft TMS app

Uni-Soft TMS appen er et værktøj, som hjælper både administrationen og chaufføren med at effektivisere virksomheden. 

Når chaufføren på appen har registreret, at arbejdsdagen er startet, er der adgang til dagens tildelte opgaver. Her ligger der blandt andet oplysninger om til og fra adresser, fragtbreve, og andet nyttigt info. Chaufføren kan også selv tilføje vigtige dokumenter og data, som vejesedler, ventetidssedler, kvitteringer med mere, direkte ind på turen. Dette forhindrer, at vigtige dokumenter går tabt, hvis de blæser væk, eller skulle ryge ud sammen med madpakkepapiret. 

Når chaufføren har færdiggjort turen eller ordren, afsluttes den på appen, som derefter uploader det hele direkte ind i virksomhedens Uniconta system. Administrationen har nu alle de data, der skal bruges for at fakturere kunden, uden at chaufføren behøver at komme tilbage  til kontoret. det info som din virksomhed.

Uni-Soft TMS appen er ligesom modulet en fleksibel løsning. Dette betyder, at uanset om din virksomhed tager udgangspunkt i charteck, ordrer, tur eller andet, så er der i stor grad mulighed for at tilpasse appen til dit behov.

TMS 2

Hvad siger kunderne?

Hør hvad Christian fra vognmandsfirmaet Svend E. Sørensen fortæller om Uni-soft TMS. 

Har du spørgsmål til Uni-Soft TMS løsningen?

Vi står altid til rådighed for en uforpligtende samtale